Rilo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0275
40-0275
Overige
Ja

Als we naar Rilo kijken ontstaat er al een grote glimlach, wat een lolbroek is dat toch! Samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes heeft hij elke dag plezier. Voornamelijk Taba is een vriendin voor het leven. Door deze gezellige vriendschappen is het verblijf in het asiel op Lesbos (Griekenland) toch nog een beetje leuk. Helaas is zijn leefomgeving alles behalve dat, een ruime kennel met provisorisch wat platen een dak weten te maken waar de honden kunnen schuilen voor de warme zon van dit moment. Rilo zou het geweldig leuk vinden om deze plek te mogen inruilen voor een zacht en veilig mandje met een dak boven zijn hoofd. Rilo is een reu met een geschatte geboortedatum van 15 juli 2020. Hij is circa 38 centimeter hoog en weegt 10 kg.

Rilo is urgent en de reden hiervan is dat de regelgeving op Lesbos onlangs is veranderd. Alle honden op het eiland, dienen te worden geneutraliseerd. Als ze langer dan 6 maanden in dit asiel zitten, dienen ze weer losgelaten te worden op de straten van Lesbos. U begrijpt het, we kunnen het niet over ons hart verkrijgen dat Rilo straks weer aan zijn lot overgelaten gaat worden en moet vechten voor zijn eten! Onbegrijpelijk vinden wij dat! Dit is de reden waarom wij met spoed een liefdevol mandje voor Rilo zoeken.

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 15 juli 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Rilo

Rilo

hMtrF3sb-7s

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu