Rick

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2345 (M4)
50-2345 (M4)
Labrador/Retriever (mix)
Ja

Zomaar op een doordeweekse dag waren jullie daar, 4 reutjes en 2 teefjes. Jullie zijn helaas zoals zovelen andere pups achtergelaten op straat in Roemenië. Maar gelukkig zag een vrijwilliger jullie en bracht ze jullie veilig onder bij onze rescue partnerorganisatie waar jullie liefdevol worden opgevangen.

Dit lieve knappe reutje heet Rick. Rick is een knappe jonge knul die nog maar aan het begin van zijn leventje staat. Hij is lief, sociaal naar zijn soortgenootjes en mensen, daar moet hij in het begin wel aan wennen maar zodra hij voelt dat het goed is dan geeft hij zich over voor een knuffelsessie. Rick heeft maar 1 grote wens en dat is een eigen baasje waar hij mee kan kroelen. Een baasje die hem wil leren om alleen te zijn, leert wandelen aan de riem en zindelijk maakt.

Heb je zin om met deze pup op ontdekkingsreis te gaan en Rick alle dingen wil laten ontdekken die voor ons zo gewoon zijn, reageer dan snel.

Rick is een mix labrador reutje met een geschatte geboortedatum van 26 november 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 50 centimeter.(04/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Labrador/Retriever (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 26 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Rick

Rick

OvMfuIa1Gto
gC-aDqJw0rY
mSTGHm423Ec

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).