Remus

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1227 (M)
50-1227 (M)
Overige
Ja

De o zo knappe Remus is in mei 2023 naar de opvanglokatie van onze partnerorganisatie in Roemenië gebracht. Daar wordt hij verzorgd en heeft hij onderdak, maar ook voor deze lieve, aanhankelijke knul is het toch echt veel fijner om een huishond te mogen zijn bij een baasje die hem trouw is. Een baasje die hem in alle rust leert wat het leven in huis allemaal inhoudt en die met Remus gaat wandelen, spelen en hem vooral de genegenheid geeft waar hij, zoals op het filmpje goed te zien is, zo enorm van geniet. In de overvolle opvang komt men niet vaak aan knuffelmomenten toe, terwijl veel honden daar juist zo ontzettend van genieten en naar hunkeren. We gunnen ze dat allemaal! Zo ook Remus, dus we hopen dat ook hij binnenkort naar zijn mandje bij iemand thuis mag verhuizen.
Remus is lief en respectvol naar alle honden waarmee hij in de opvang verblijft en is zelfs bereid zijn voerbak met andere honden te delen.
Remus is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 18 september 2021 en hij heeft een schofthoogte van ongeveer 40 cm.(09/23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Remus

Remus

V0_9m0KX-Bg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).