Rely

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1364 (M)
50-1364 (M)
Overige
Ja

Rely is samen met haar broertjes en zusjes gevonden door een lieve vrouw! Doordat het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië meer dan overvol zit, heeft zij aangeboden om ze tijdelijk op te vangen en te verzorgen. Lieve, vriendelijke en sociale Rely is inmiddels reisklaar en hopelijk heeft zij snel een forever mandje zodat ze niet alsnog in het overvolle asiel hoeft terecht te komen, want mevrouw heeft aangegeven dat de pups nu snel moeten vertrekken bij haar. We zoeken dus voor dit lieverdje een plekje waar zij de rest van haar leven mag blijven.
Rely is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 22 november 2022 en een verwachte eindhoogte van 35 cm.(03/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Rely

Rely

4_bLg7zu0n0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu