Red

Kater

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1672 (M)
50-1672 (M)
Overige

Als u een knap en lief katertje zoekt, dan heeft u hem nu gevonden! Wat een innemend diertje is de kleine Red. Hij is werkelijk prachtig, met zijn zwarte vachtje, een vlekje wit bij de buik en zijn betoverend mooie ogen. We zoeken voor dit katertje een warm thuis waar hij nooit meer weg hoeft. Dat verdient hij, want hij is in zijn nog zo jonge leventje helaas al een keer aan zijn lot overgelaten en daardoor met zijn mama Kitty, zijn broertje en drie zusje in het asiel beland. Daar worden hij en zijn familie nu verzorgd, maar er gaat natuurlijk niets boven een eigen huisje waar hij in alle veiligheid mag spelen en genieten van een fijn kattenleven.
Red is een kater met een geschatte geboortedatum van 25 april 2023.(07/23)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Red

Red

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).