Ramon

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2474 (M3)
50-2474 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Kijk Ramon eens genieten van de aandacht die hij krijgt van een vrijwilligster van onze partner organisatie in Roemenië. Hij hangt letterlijk tegen haar aan. Hij is lief en sociaal en totaal onschuldig aan het feit waarom hij in het asiel zit. Zijn vorige baasjes waren er klaar mee en wilden niet meer voor hem zorgen en wat doe je dan? Dan zet je hem langs de kant van de weg in de hoop dat hij gevonden wordt door iemand die wél voor hem wil zorgen. Dat is de gedachte die wij willen hebben want de andere reden waarom een hond wordt achtergelaten bij een drukke weg laat ons hart huilen. Maar de waarheid is dat kleine Ramon nu in het asiel zit, een plek waar een voormalig “huishondje” totaal niet op zijn plek zit want hij snapt de regels niet en loopt onrustig heen en weer op zoek naar een plekje waar hij zich veilig kan voelen. Helaas zijn die plekjes in een asiel zeldzaam…
We hopen voor Ramon dat hij snel zijn asielplekje mag verruilen voor een plekje bij een lief baasje die hem met open armen verwelkomt.

Ramon is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 15 november 2022 en hij is ongeveer 40 cm hoog. (05/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Ramon

Ramon

OEAhpl8PNLw
DtFqYCOhvpA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).