Rafy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0548 (A)
50-0548 (A)
Gezelschapshonden
Ja

Rafy, hij is nog niet helemaal van de schrik bekomen. Hij werd door zijn baasje naar de dierenarts gebracht. Helaas lijkt de baas hierna spoorloos te zijn verdwenen. En zo kwam Rafy, met zijn grappige onderbite bij onze partner organisatie in Roemenië terecht. Het is echt een huishondje waardoor hij nu ook gelukkig bij een foster mag verblijven totdat hij mag vertrekken naar een lieve baas. Het lijkt erop dat Rafy een soortgenootje in huis wel erg gezellig vind, en om deze reden zoeken we hier dus ook gericht naar. Het mannetje heeft al genoeg meegemaakt en lijkt nu erg bang te zijn weer zijn baasje te verliezen en volgt zijn foster mama op de voet. Het zou kunnen zijn dat hij hier in eerst zijn vertrouwen in terug moet winnen aangezien hij zijn foster ook eens zal moeten verlaten.

Rafy is een reutje met een geschatte geboortedatum van 24 november 2018 en is ca 30 cm hoog.

Eindhoogte 30 cm
Ras Gezelschapshonden
Urgentie Niet
Geboorte 24 november 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Irma Neijman

Rafy

Rafy

3Y7qT2eF8Fc?feature=share
LTbXw8t1hxk?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu