Gereserveerd

Rafi

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
stephanie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0370
10-0370
Overige
Nee

Deze grote vriendelijke Reus heet Rafi. Hij werd vorig jaar als pup vastgebonden en ondervoed gevonden op een verlaten stuk land in Portugal waarna hij meteen naar de opvang is gebracht om bij te komen en aan te sterken.

Inmiddels is Rafi alweer een paar maanden in Nederland en heeft de traumatische start van zijn leven gelukkig weinig impact gehad op het goede en lieve hart van deze lieverd. Hij knuffelt erg graag, is de liefste hond voor kinderen en is niet bang van mensen of andere dieren. Wel is hij een beetje bang van nieuwe ruimtes en de auto maar met geduld en een snoepje gaat hij wel mee.

Rafi is een super sociale hond die graag met andere honden speelt. Ook aan de riem loopt hij goed mee, alhoewel hij soms natuurlijk enthousiast kan zijn gezien zijn jonge leeftijd. Hij kent de basiscommando’s zit, blijf en kom. Ook “los” snapt hij, alhoewel hij hier momenteel wel een traktatie voor wil ontvangen of ruilen.

Doordat Rafi op jonge leeftijd ondervoed is geweest heeft hij een wat gevoelige maag en blijkt hij erg beschermend over zijn eten, dit is natuurlijk logisch maar men moet wel goed weten hoe hiermee om te gaan. Hij eet het liefste in een aparte ruimte waar hij niet gestoord wordt, dan is er helemaal niets aan de hand.

Omdat Rafi een flinke hond is, plaatsen we hem niet bij kinderen en het liefst bij mensen die de ruimte hebben en een fijne grote tuin. Wie kan dit blije ei een plek geven voor het leven?

Rafi is een gecastreerde reu met een schofthoogte van zo’n 75cm en een geschatte geboortedatum van 28 april 2021.

Eindhoogte 75 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 28 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Stephanie Ruitenbeek

Rafi

Rafi

hnVhnKQXk-c
2BqjHd13bLw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu