Raff

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 10-0133
10-0133
Overige
Ja

Soms lacht het geluk je toe, en soms geeft het leven je verdriet. Dat overkwam deze lieve knul Raff. Raff werd geboren binnen de muren van een koud staatsasiel, maar mocht na een kort verblijf gaan genieten van het leven bij zijn huidige baasje. Bij dit baasje heeft Raff zo ongelofelijk veel geleerd.
Raff is namelijk al keurig zindelijk en kan een paar uurtjes alleen blijven. Ook vindt Raff het geweldig om lekker te rennen of samen met zijn baasje te leren en te spelen.
Bij nieuwe contacten is Raff wat onzeker, hij heeft iets meer tijd nodig dan sommige andere hondjes. Maar man, als je eenmaal in Raff zijn hartje zit dan kom je er ook niet meer uit.
Momenteel woont Raff met pubers samen, en hier heeft hij aan moeten wennen. We plaatsen Raff liever niet bij kinderen onder de 12.
Rondjes rennen in de tuin en dan het liefst samen met anderen honden is misschien wel wat lieve Raff het liefste doet. We zoeken dan ook een huis met een fijne tuin en het liefst met een hondenvriendje.
Met Raff in huis wordt het leven zoveel leuker dan het al was. Raff is namelijk ongelofelijk lief en kroelt graag met zijn baasjes.

Raff is een mix reu (niet gecastreerd), geboren op 1 december 2020 en hij heeft een schofthoogte van 60cm.

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 1 december 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Raff

Raff

Qs86ti3yZT0
Fbt_2_3rwK4
rSflkTv7h2U

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).