Raff

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0133
10-0133
Overige
Ja

Deze lieve knul begon zijn leven in een staatsasiel in Portugal. Zonder zijn moeder maar samen met broer en zus kwam hij in een kenneltje terecht, hopend op een kans op een beter leven. Deze kans kreeg Raff en in juli 2021 mocht hij de reis naar Nederland maken. Hij was toen net een half jaar oud.
Raff is een ongelofelijk lieve knul voor zijn baasjes. Hij is een tikkeltje onzeker, maar oh zo slim. En hij wil heel erg graag vooruit met zijn baasje. Raff woont momenteel in een gezin met kinderen in een kleine woning. We merken dat dit spanning oproept bij Raff en we gunnen hem zijn rust.

We zijn voor deze lieverd op zoek naar een huis met een mooie tuin waarin Raff zich mag en kan vermaken. Lekker rondjes rennen, het liefst met een hondenvriendje samen.

Met Raff in huis wordt het leven zoveel leuker dan het al was. Raff is namelijk ongelofelijk lief en kroelt graag met zijn baasjes. Hij houdt enorm van wandelen en is onwijs leergierig. Nieuwe mensen vindt hij in het begin wat spannend maar zal na een kennismaking steeds enthousiaster worden.

Raff is keurig zindelijk en kan al prima een paar uurtjes alleen zijn.
Raff is een mix reu (niet gecastreerd) en geboren op 1 december 2020 en hij heeft een schofthoogte van 60cm. (05-23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 december 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Raff

Raff

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).