Gereserveerd

Punky

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0622 (M)
50-0622 (M)
Overige
Nee

Wat een knapperd! Dit geweldig knappe pluizige bolletje liefde was helaas in Roemenië ook aan haar lot overgelaten. Gelukkig werd ze gevonden en kwam ze bij onze partner rescue terecht. Dit meisje is is werkelijk een plaatje om te zien. Ze is niet alleen knap maar ook echt ook heel lief. Ze is sociaal, enthousiast, blij en een echte knuffelkont. Punky kan met alle andere honden uitstekend overweg. Ze speelt en ravot graag met de andere honden. Dat is echt super grappig om te zien. Maar Punky komt heel graag bij je liggen om heerlijk te knuffelen. Daar geniet ze echt enorm van, heerlijk met haar baasje samen zijn. Dat is wat ze het allerliefste wil, een eigen baasje. Bij wie mag dit lieve meisje komen wonen?

Punky is een teefje met een geschatte geboortedatum van 8 april 2022 en ze zal ongeveer 30 centimeter hoog worden.(08/22)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Irma Neijman

Punky

Punky

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu