Pukkie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0987 (A)
50-0987 (A)
Overige
Ja

Pukkie werd gevonden op straat. Een beetje verloren probeerde ze met een bescheiden kwispeltje achter mensen aan te lopen. In de hoop dat ze haar wellicht meenamen naar huis. Want Pukkie is een enorme lieverd die zo van mensen houdt. Maar niemand nam haar mee. Pukkie bleef verloren achter. Gelukkig nam onze lieve collega rescuer haar wel mee. Pukkie was veilig. Dit kleine gezellige, ietwat mollige meisje was enorm dankbaar. Maar het overvolle asiel is geen plek voor dit sociale moppie. Met de strenge winter voor de deur willen we niets liever dan dit kleine moppie weer een thuis en een baasje bieden. Een baasje dat haar nooit meer aan haar lot achterlaat en iedere avond heerlijk met haar wil kroelen op de bank.

Pukkie is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 10 november 2017 en ze is circa 30 centimeter hoog.(10/22)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 november 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Pukkie

Pukkie

RoyGbhTaeKM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu