Puiul

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
rogier@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1710 (M)
50-1710 (M)
Overige
Ja

We willen u graag voorstellen aan Puiul,  een lief reutje van ongeveer 5 maanden. Puiul poseerde gewillig voor de foto zoals u ziet en heeft een innemend kopje met de bruin/witte kleuren.

Net als vele andere in de steek gelaten honden kwam ook Puiul in de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië terecht. Op zich is dat gelukkig al fijner dan wanneer een hondje het helemaal alleen moet zien te redden in de harde buitenwereld. Bij de opvang wordt hij verzorgd en heeft hij onderdak, maar het allerfijnst is het toch echt bij een eigen familie in huis. Net als alle andere honden in de opvang in Roemenië wil dus ook die lieve, jonge Puiul zo ontzettend graag verhuizen naar zijn eigen baasje(s), waar hij in alle veiligheid en rust mag leren wat een jong hondje zoal moet leren en waar hij mag uitgroeien tot een fijn huisgenootje. Een baasje die hem laat weten dat hij geliefd is en die hem de tijd geeft om zindelijk te worden, even alleen thuis te kunnen zijn, aan de riem mee te wandelen, etc.

Puiul is lief naar de hondjes waarmee hij in een kennel verblijft.

Puiul is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 18 maart 2023 en een verwachte eindhoogte van 35 cm. (08/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Rogier Akkermans

Puiul

Puiul

2W8oWoJ0ziE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).