Princess

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Portugal
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 10-0520
10-0520
Overige

Princess, als een prinses op de erwt ligt deze schoonheid heerlijk op de zachte dekentjes in een mand van de opvang in Portugal. Af en toe komt ze eventjes van haar troon om te spelen met haar soortgenootjes of om te knuffelen met een van de verzorgers die de kennel binnenkomt, want lief doet ze tegen iedereen. De geboortedatum van Princess wordt geschat op 1 juni 2020 en ze is ongeveer 25 cm hoog.
De vacht van dit gesteriliseerde teefje heeft een prachtige kleurenmix en met haar lieve blik pakt ze je helemaal in, ons in ieder geval wel! Hopelijk mag ook deze lieve dame binnenkort naar haar eigen baasje verhuizen waar ze voor altijd mag blijven. Bent u misschien dat baasje?(09/22)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
10-0520
Ziektes Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal

Princess

Princess

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu