Princess

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1630 (M)
50-1630 (M)
Overige
Ja

Dit prachtige wit-blonde meisje heet Princess, ze had een verblijf bij mensen die de vrijwilligers van onze partner organisatie nauwlettend in de gaten houden aangezien de honden in ernstige slechte omstandigheden moeten leven. Na 4 maanden wisten ze Princess vrij te krijgen en moest ze behoorlijk bijkomen. Ze zat voornamelijk in een veel te kleine bench en kreeg totaal geen liefde. Aan de liefde en zelfverzekerdheid word momenteel flink bijgespijkerd en dit is absoluut te merken. Ze kan enorm genieten van de gezelschap van haar soortgenoten, met katten kan ze het zelfs ook prima vinden. Daarnaast vindt ze het ook erg prettig om aandacht te krijgen van haar verzorgers, maar het allerbeste zou zijn dat ze haar ticket mag krijgen richting het mooie Nederland of Duitsland om zo samen met haar nieuwe baas de spannende hobbels te overwinnen en te zien hoe mooi het leven kan zijn!

Princess is een teef met een geschatte geboortedatum van 22 maart 2022 en ze wordt ongeveer 60 centimeter hoog.(07/23)

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Princess

Princess

GsrhvHqX1nQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).