Pongo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0669
10-0669
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Pongo. Met zijn lieve koppie steelt deze knapperd direct je hart. Een lieverd is hij volgens de vrijwilligers van de opvang in Portugal. Pongo zou graag een eigen huisje willen met een baasje die onvoorwaardelijk van hem houdt en hem nooit meer laat gaan. Pongo is nog een knappe knul. Hij is slim en wil graag leren! Een enthousiaste baas die mooie avonturen met hem wil beleven, is wat deze knul zoekt. Lekker samen naar training, hem laten kennismaken met alle nieuwe dingen in zijn omgeving, gezellig spelen en ravotten om maar een paar dingen op te noemen. Kortom een leuke jonge en knappe hond die heel graag een eigen plekje zou hebben. Pongo is een reutje met een geschatte geboortedatum van 10 april 2023 en hij is ongeveer 50 cm hoog.(03/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Pongo

Pongo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).