Polar

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1990 (M)
50-1990 (M)
Overige
Ja

Maak kennis met Polar, een dapper hondje dat het slachtoffer was “baasjes” die hun verantwoordelijkheid niet willen dragen. Gelukkig is hij niet op straat beland, maar bij onze partnerorganisatie terecht gekomen. Hier kon hij wennen aan de vreemde mensen om hem heen en genieten van liefde en aandacht. Polar heeft geluk gehad en mocht zijn koffertje pakken.

Na het verlaten van het koude Roemenië, heeft Polar een warm mandje gevonden bij een gastgezin in Nederland. Hier kan hij heerlijk voor de kachel liggen en genieten van alle comfort die hij verdient. Polar is sociaal naar andere honden en mensen, en kinderen zijn ook geen probleem voor hem.

Met zijn kleine gestalte en lieve uitstraling is Polar een echt knuffelbeest. Hij is op zoek naar een lief baasje dat samen met hem nieuwe avonturen wil beleven. Polar heeft nog wel wat training nodig, zoals leren om alleen te zijn en zindelijkheidstraining. Maar met de hulp van zijn baasje zal hij hier snel in groeien.

Dus ben jij op zoek naar een maatje om liefde en avontuur mee te delen? Wil jij Polar de warmte en geborgenheid bieden die hij verdient? Neem dan snel contact op en geef Polar de kans om zijn nieuwe leven ten volle te omarmen. Samen kunnen jullie de wereld ontdekken en genieten van alle mooie momenten die het leven te bieden heeft. Polar wacht op jou!

Polar is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 19 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 35 centimeter.

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 19 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Polar

Polar

bxheBj9i7w4
f8fsGXJ3u70

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).