Poes

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1792 (M)
50-1792 (M)
Overige

Wat een ongelofelijk knappe lieverd mogen we aan u voorstellen! Dit is Poes, ze is 5 maanden nog maar en een prachtig en aanhankelijk meisje. Net als veel soortgenootjes is ook Poes terechtgekomen bij de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië. Ze wordt daar goed verzorgd en is een gezond, en rustig meisje. Het ontbreekt haar nog aan een ding: een eigen thuis! Net als al die andere dieren in opvanglokaties wil ook Poes niets liever dan verhuizen naar haar eigen familie of baasje, waar ze voor de rest van haar leven mag blijven en mag gaan beleven hoe fijn het is om bij iemand thuis te wonen. Waar er met haar gespeeld en gekroeld wordt en waar ze altijd veilig is. We hopen dat dit voor Poes snel werkelijkheid wordt.
Poes is een poes met een geschatte geboortedatum van 25 april 2023. Ze wordt ongeveer 25 cm hoog.(09/23)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Poes

Poes

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).