Plomi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0252
40-0252
Overige
Ja

Knappe Plomi is door oplettende vrijwilligers van onze partnerorganisatie op Lesbos gezien. Samen met haar zoon liep ze in een gebied waar weinig mensen komen. Gelukkig hebben ze haar kunnen meenemen en zit ze veilig in de opvang. Haar zoon is inmiddels groot genoeg om op eigen benen te staan en daarom is Plomi aan de beurt voor een eigen mandje. Ze is lief, sociaal en vriendelijk en soms een klein beetje afwachtend. Met vertrouwen, tijd en geduld zal zij hier overheen komen.
Plomi is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 26 juni 2019. Ze is ongeveer 45 cm hoog.
Plomi is urgent en de reden hiervan is dat de regelgeving op Lesbos onlangs is verandert. Alle honden op het eiland, dienen te worden geneutraliseerd. Als ze langer dan 6 maanden in dit asiel zitten, dienen ze weer losgelaten te worden op de straten van Lesbos. U begrijpt het, we kunnen het niet over ons hart verkrijgen dat Plomi straks weer aan haar lot overgelaten gaat worden en moet vechten voor haar eten! Onbegrijpelijk vinden wij dat! Dit is de reden waarom wij met spoed een liefdevol mandje voor Plomi zoeken.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 26 juni 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Irma Neijman

Plomi

Plomi

Rhn9oZLaA9U

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu