Piraat

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
adoptie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1411 (M)
50-1411 (M)
Overige
Ja

Verloren zat dit kleine mannetje in het staatsasiel. Hoe hij daar terecht is gekomen weten we helaas niet. Met maar een oogje is het leven in een overvol staatsasiel loodzwaar en gevaarlijk. Daarom bleef hij maar vaak in een hoekje wachten. Piraat durfde alleen naar de voetbal als de rest sliep. Gelukkig zag Mirella hem en nam hem mee. Nu verblijft hij in de opvang maar ook daar is het leven zwaar. Hij is daarom maar in de “ziekenboeg” gezet. Voor een hondje met maar één oog blijft het asiel leven zwaar. Kleine Piraat een enorm lief en aanhankelijk mannetje. Hij is dol op menselijke aandacht, dan fleurt hij helemaal op. Piraat kan met zijn soortgenoten en katten ook prima overweg. Het is een sociaal lief en makkelijk mannetje. We hopen dat iemand dit leuke knulletje een thuis wil bieden.

Piraat is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 10 januari 2019 en hij is circa 30 centimeter hoog.(03/23)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 10 januari 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Piraat

Piraat

nwYi2-5ss2M
HJ1ypDL0ia4
QLUWPeQvZ7s

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu