Pinky

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2383 (M3)
50-2383 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit kleine teefje is samen met haar broertjes en zusjes in het asiel terechtgekomen. Onbegrijpelijk dat ze zo klein al daar terecht kwamen, het is allerminst een plek waar deze kleintjes zouden moeten opgroeien.

Pinky is een super schattige lieverd. Ze heeft een aandoenlijk lief snuitje. Pinky heeft een open en enthousiast karakter. In de kennel is ze sociaal en vriendelijk. Ze gaat respectvol met de andere pups in de kennel om en speelt en rent graag met ze over het veld. Dan geniet dit meisje zoals een pup zou moeten genieten. Maar Pinky is eigenlijk ook echt dol op menselijke aandacht. Ze geniet intens van lekker knuffelen en kroelen met de vrijwilligers. Iets wat ze heel graag veel vaker zou willen doen. We hopen dat ze snel het asiel mag verlaten om oneindig veel te kroelen met haar baasje.

Pinky is een teefje met een geschatte geboortedatum van 28 december 2023 en ze zal circa 35 centimeter hoog worden.(04/24)

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 28 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Pinky

Pinky

tX0q12kimlQ
1QODbWD7mwo
yhRMDR4gVA8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).