Pink

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1675 (M)
50-1675 (M)
Overige

Als u een knap en lief poezenmeisje zoekt, dan heeft u haar nu gevonden! Wat een innemend diertje is de kleine Pink. Ze is werkelijk prachtig, met haar zwart/witte vachtje en de mooie tekening op haar guitige kopje. We zoeken voor dit speelse meisje een warm thuis waar ze nooit meer weg hoeft. Dat verdient ze, want ze is in haar nog zo jonge leventje helaas al een keer aan haar lot overgelaten en daardoor met haar mama Kitty, haar twee broertjes en zusjes in het asiel beland. Daar worden zij en haar familie nu verzorgd, maar er gaat natuurlijk niets boven een eigen huisje waar Pink in alle veiligheid mag spelen en genieten van een fijn kattenleven.
Pink is een poes met een geschatte geboortedatum van 25 april 2023.(07/23)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Pink

Pink

__LJ-l0pdrE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).