Pina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2437 (M3)
50-2437 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Ze werden gevonden toen ze amper een aantal weken oud waren. Ergens langs de kant van de weg gedumpt zonder mama. Ze waren kansloos maar gelukkig zag een lieve dame ze en nam ze mee naar huis. Daar mochten ze blijven tot ze oud genoeg waren om zelf naar een thuis te vertrekken. Inmiddels is kleine Pina zover en is er maar een droom die ze heeft, een eigen baasje. Lieve Pina is een knappe wollige meisje met een lief en zachtaardig karakter. Ze is sociaal naar alle honden en speelt graag met haar broertjes en zusjes. Ze is echt een blij en vrolijk meisje. Pina vindt het ook heerlijk om te kroelen en te knuffelen, ook al doet ze dat veel te weinig. Met 11 broertjes en zusjes is er helaas maar weinig tijd. Daarom is het ook echt belangrijk dat ze een eigen baasje krijgt. Iemand die haar alle liefde en aandacht wil geven. Dan ontwikkelt dit meisje zich ongetwijfeld tot de enorm lieve en leuke hond die ze hoort te zijn.

Pina is een teefje met een geschatte geboortedatum van 15 januari 2024 en ze zal circa 40 centimeter hoog worden. (05/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Pina

Pina

wAQoTCwcGz4
KjLrR3wHCik
bDwLssBGwSs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).