Gereserveerd

Petra

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0993 (M)
50-0993 (M)
Overige
Nee

Petra, helaas een jong leven met een slechte start! Het lijkt wel eentonig te worden maar helaas is het de harde waarheid in Roemenië. Petra is met haar broertjes en zusjes gevonden in een verlaten veld waar de vrijwilligers regelmatig een check doen voor gedumpte hondjes. Eenzaam en verlaten zaten ze daar en als ze niet op tijd gevonden waren, was het niet goed afgelopen. Maar gelukkig zijn ze dat wel en is deze leukerd inmiddels bij een opvanggezin in Nederland, klaar om te vertrekken naar een lieve baas. Petra is een zachtaardig en sociale lieverd. Ze is ietwat verlegen en het is aandoenlijk om te zien hoe ze in het opvanggezin haar best doet. Ze wil zo graag dit meisje. Lieve kleine Petra is een bescheiden knuffelkont. Ze vindt het heerlijk om tegen je aan te kroelen. Maar dit meisje kan zichzelf ook prima met een speeltje zelf vermaken. Ze is leergierig en pakt zaken snel op, een slimme tante dus. Met andere honden kan ze prima overweg.

Petra is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 10 juli 2022 en haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 35 centimeter zijn.

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Petra

Petra

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu