Pepijn

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0318 (A)
50-0318 (A)
Overige
Ja

Pepijn is een prachtig zwart pupje, dat nog te klein is om te begrijpen in wat voor situatie hij is beland. Kleine Pepijn weet niet beter en denkt dat zijn kleine puppenleventje in het asiel in Roemenië voortgezet hoort te worden. Maar, lief klein manneke…. het leven is zoveel mooier!!! Een lekker zacht mandje, elke dag een knuffelsessie en vooral veel liefde en aandacht. Wat zal dit mannetje daar van genieten!

Pepijn is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 12 februari 2022 en zijn verwachtte eindhoogte zal circa 48 cm hoog zijn.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Pepijn

Pepijn

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu