Pedro

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2049 (M4)
50-2049 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

Update 02/24: Pedro is echt een lieverdje! Kalm loopt hij rond in zijn roedel en doet ontspannen mee met een spelletje. Een heerlijk jonge kerel is hij en helemaal klaar voor zijn enkele reis naar zijn forever mandje!

Lieve Pedro! Een heerlijk, enthousiast en vriendelijk mannetje is hij. Zodra je “zijn terrein” opkomt worden de vrijwilligers vrolijk door hem begroet, waarna hij weer lekker met zijn vriendjes gaat spelen. Deze kleine man met een perfect eindformaatje, niet te groot en niet te klein, heeft alles in zich om het perfecte hondenvriendje te worden. We hopen dan ook dat iemand zijn hart openstelt voor dit leuke kereltje zodat hij niet de rest van zijn leven in een asiel hoeft door te brengen. Natuurlijk moet hij alles nog leren maar dat is het leuke van een jonge hond!
Pedro is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 1 juli 2023 en hij wordt ongeveer 43 cm hoog. (12/23)

Eindhoogte 43 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Pedro

Pedro

pX5Af41jL54
wW0x-hZgULc
qCPMTmhX2F8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).