Pedro

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2371 (M3)
50-2371 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Lieve slanke Pedro! Een mooi kereltje met een nog ongeschonden karaktertje. Lief, sociaal en vriendelijk is dit mannetje. Hij staat aan het begin van zijn leven en de plek waar hij zit is niet goed voor een pup. Hoewel de vrijwilligers van onze partner organisatie in Roemenië hun uiterste best doen is er gewoon te weinig tijd om hem de aandacht te geven die hij zo verdient. Het zou voor Pedro super fijn zijn als hij zijn verdere leven mag doorbrengen op een plekje waar hij voor altijd mag blijven en er wel genoeg aandacht voor hem is zodat hij kan en mag opgroeien tot een vrolijke en stabiele hond.
Pedro is achtergelaten op een plek waar hij zeker niet zou kunnen overleven als hij niet door een vrijwilliger was gevonden. De beruchte open velden van Roemenië. En dat zijn er heel veel!
Pedro is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 3 januari 2024 en zijn eindhoogte zal ongeveer 40 cm worden. (04/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 3 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Pedro

Pedro

G48WZwcsFTI
2HC-wJ537y8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).