Pebbles

Kater

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1791 (M)
50-1791 (M)
Overige

Als een volleerd model poseert dit lieve, jonge katertje in Roemenië voor de camera. Hij doet zijn best om zo goed mogelijk op de foto te staan en op die manier zijn toekomstige baasje te bereiken. Wie weet bent u dat baasje! We stellen u graag voor aan de knappe en aanhankelijke kater Pebbles. Hij is nog maar 5 maanden en een enorme lieverd. Wat zou hij graag in het echt laten zien hoe lief hij is, want een eigen thuis is toch wel waar alle asieldieren van dromen, ook Pebbles. Hij bevindt zich momenteel in de opvang in Roemenië en staat klaar om zijn koffertje naar Nederland te pakken om hier voor altijd te mogen blijven en te gaan beleven hoe het is om een fijn kattenleven te hebben.
Pebbles is een kater met een geschatte geboortedatum van 27 april 2023. Hij wordt ongeveer 25 – 30 cm hoog.(09/23)

Eindhoogte 27 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Pebbles

Pebbles

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).