Pebbles

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1986 (M)
50-1986 (M)
Overige
Ja

Dit kleine pluizenbolletje genaamd Pebbles werd samen met haar broertje en zusje gevonden in een doosje bij het afval, toen ze slechts enkele weken oud waren.

Het is triest dat soms de mensheid tot zulke daden in staat is, maar gelukkig heeft Pebbles haar moeilijke start achter zich gelaten en is ze nu een vrolijke, speelse en enthousiaste kleine schat.
Pebbles verblijft nu bij een gastgezin in Nederland want ze mocht het koude Roemenië verlaten.

Pebbles is buitengewoon sociaal en kan uitstekend opschieten met haar soortgenootjes. Dit lieve meisje geniet enorm van menselijke aandacht; ze vindt het heerlijk om te knuffelen. Op een aandoenlijke manier volgt ze hen, zo graag is ze bij mensen in de buurt. Pebbles is werkelijk een fantastisch lief en zachtaardig meisje. Ze is sociaal naar mensen en andere honden, speels, knap.
Door het gastgezin is er gestart met de zindelijkheid, het socialiseren en ook het leren om alleen te kunnen zijn.

Adopteer dit schattige meisje en geef haar de warmte en liefde die ze verdient! Zij hunkert naar een eigen baasje en een thuis waar een lekker warm mandje klaar staat.

Pebbles is een teefje met een geschatte geboortedatum van 21 juli 2023 en een geschatte eindhoogte van ongeveer 30 centimeter.

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 21 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Pebbles

Pebbles

ejQZ00XRnT4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).