Pearl

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2112 (M3)
50-2112 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Pearl?

Van een doodziek Parvo pupje van een paar weken oud getransformeerd naar deze prachtige dame! Pearl is samen met haar broertje die eveneens ziek was, gevonden door vrijwilligers van onze partner organisatie in Roemenië. Achter gelaten om te sterven.

Gelukkig hebben de “gouden” handen van de vrijwilligers Pearl weer helemaal op de been gekregen. En hoe? Pearl is uitgegroeid tot een super sociale, vriendelijke en vrolijke jonge meid die het heerlijk vindt om aandacht te krijgen.

Hoe fijn zou het voor Pearl zijn om verder op te mogen groeien in een thuis waar zij de aandacht krijgt die Pearl verdient en waar ze van alles en nog wat zal leren.

Pearl is een teefje met een geschatte geboortedatum van 29 november 2023 en we verwachten dat ze ongeveer 45 cm hoog wordt. (06/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 29 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Pearl

Pearl

oZ7HvDA5aSQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).