Peachy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0423 (A)
40-0423 (A)
Overige
Ja

Maak kennis met Peachy, een schattige pup die een moeilijke start heeft gehad in het leven. Peachy werd samen met haar 3 zusjes en 2 broertjes achtergelaten in een afgelegen gebied in Griekenland. Gelukkig verblijft zij nu bij onze partnerorganisatie, waar zij liefdevol wordt verzorgd. Daar is zij door de vrijwilligers groot gebracht met de fles. Maar nu is Peachy groot genoeg om op eigen pootjes te staan. Peachy is een levendige en speelse hond. Zij is dol op mensen en andere honden, waardoor zij geweldig gezelschap zou zijn voor een actief gezin. Peachy geniet ervan om samen met haar soortgenootjes te spelen en nieuwe avonturen te beleven. Omdat Peachy nog een jonge pup is, moet zij nog veel leren. Zij heeft wat begeleiding nodig bij het alleen zijn en zindelijk worden. Maar met geduld en training zal zij snel leren en zich aanpassen aan haar nieuwe omgeving. Peachy is op zoek naar een baasje dat samen met haar erop uit wil gaan. Zij verlangt ernaar om nieuwe dingen te ontdekken en lekker te rennen en spelen in een tuin. Een huis met een tuin zou perfect zijn voor deze vrolijke, speelse pup. Als u op zoek bent naar een trouwe viervoeter die altijd klaarstaat voor avontuur, dan is Peachy de perfecte match voor u. Geef haar de liefde en het geluk dat zij verdient en u zult een levenslange vriendin hebben.

Peachy is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 6 augustus 2023 en met een verwachte eindhoogte van circa 55 centimeter.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 augustus 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Peachy

Peachy

38s6OXb_ZYU
jbNpzEdYlbM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).