Patso

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0333 (L)
40-0333 (L)
Overige
Ja

Dit kleine frummeltje van momenteel maar 3,5 kilo heet Patso. Samen met zijn broertje verblijft hij in een kleinschalig asiel op het eiland Lesbos. Een vrijwilliger van onze partner organisatie trof ze op een snik hete zomerdag aan in een compleet onbewoonbaar gebied waar deze 2 kereltjes geen schijn van kans maakten om te overleven. Het was nog een hele klus om ze in veiligheid te brengen want het is wel aan ze te merken dat ze niet zijn groot gebracht bij mensen en zijn dus beiden wel verlegen naar mensen. De toekomstige baasjes zouden hier nog wat tijd aan moeten besteden om vooral met veel liefde en geduld het vertrouwen weer terug te winnen maar dat komt vast en zeker goed. Patso heeft verder niks meer te wensen, alleen dat ene veilige mandje zal hem goed doen.

Patso is een reutje met een geschatte geboortedatum van 10 juli 2022 en hij wordt ongeveer 30 centimeter hoog. Hij heeft een ietwat langer lijfje.(10/22)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Patso

Patso

v45IRzPh_lA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu