Patrocle

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
rogier@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0945 (M)
50-0945 (M)
Overige
Ja

Dit is Patrocle! Hij heeft een huis gehad maar dat is nu allemaal niet meer! Arme Patrocle had baasjes die redelijk voor hem zorgden. Helaas is er 1 overleden en de ander is vertrokken naar de stad met achterlating van alle dieren! Heel af en toe komt ze nog terug voor wat voer! Gelukkig ontfermen de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië zich nu over Patrocle. Patrocle is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 1 oktober 2017 en hij is 32 cm hoog. Patrocle gaat prima met de kat en de overige honden des huizes en hij is vriendelijk naar mensen. We zoeken voor hem een plekje waar hij alle liefde en aandacht krijgt die hij nodig heeft.(10/22)

Eindhoogte 32 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Rogier Akkermans

Patrocle

Patrocle

Dt7UPpSqYHk
zUvAQL2vGqk
qBBsYEU_8_o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).