Gereserveerd

Pasha

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1661 (M)
50-1661 (M)
Overige
Nee

Maak kennis met Pasha, een lief, knap en sociaal meisje afkomstig uit Roemenië. Samen met haar broertjes, zusjes en moeder kwam zij terecht in een shelter, maar inmiddels hebben zij allemaal een gouden mandje gevonden. Nu is het de beurt aan Pasha om hetzelfde geluk te ervaren.

Pasha is niet alleen lief en knap, maar ook zeer slim. Zij houdt van snoepjes, spelen en ravotten met soortgenoten. Bovendien is dit meisje zindelijk en slaapt zij de hele nacht door in de bench. Pasha wandelt mooi mee aan de riem en is klaar om samen met haar baasje op ontdekkingsreis te gaan.

Deze lieve hond hunkert naar liefde en een eigen baasje. Pasha staat te popelen om je nieuwe trouwe metgezel te worden. Zij is dol op andere hondjes dus als er al een soortgenootje aanwezig is, zou dat super leuk zijn.

Geef Pasha de kans op een liefdevol thuis en zij zal je belonen met haar onvoorwaardelijke loyaliteit. Kom kennismaken met Pasha en laat je betoveren door haar charme en intelligentie. Samen kunnen jullie de wereld verkennen en een onvergetelijke band opbouwen.

Pasha is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 15 april 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 40 centimeter

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Pasha

Pasha

Mp1wzxFUxWI
FWMxG75Tch0
qAqiDnzStZ4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).