Parker

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1988 (M)
50-1988 (M)
Overige
Ja

Dit kleine pluizenbolletje genaamd Parker werd samen met zijn zusjes gevonden in een doosje bij het afval, toen ze slechts enkele weken oud waren. Het is triest dat soms de mensheid tot zulke daden in staat is, maar gelukkig heeft Parker zijn moeilijke start achter zich gelaten en mocht dit mannetje naar een foster in Nederland toe.

Daar toont hij zich als een vrolijke, speelse en enthousiaste kleine schat. Parker is buitengewoon sociaal en kan uitstekend opschieten met andere honden en katten. Maar dit lieve kereltje geniet ook enorm van menselijke aandacht; hij vindt het heerlijk om te knuffelen en tijd door te brengen met zijn foster baasjes. Op een aandoenlijke manier volgt hij hen het huis door om vervolgens weer lekker op de bank tegen ze aan te kruipen. Parker is werkelijk een fantastisch lief en zachtaardig mannetje. Hij is wel echt een klein kruimeltje. We hopen dat iemand verliefd word op zijn knappe snuitje en hem een liefdevol thuis wilt geven.

Parker is een reutje met een geschatte geboortedatum van 21 juli 2023 en een geschatte eindhoogte van ongeveer 30 centimeter.

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 21 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Parker

Parker

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).