Papanas

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1619 (M)
50-1619 (M)
Overige
Ja

Maak kennis met kleine Papanas , het hartverwarmende mannetje met een ongelofelijke veerkracht! Papanas heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Toen de vrijwilligers in Roemenië onderweg waren, ontdekten ze dit schatje langs de kant van de weg nadat hij was aangereden. Helaas was de dader spoorloos verdwenen, maar dat stopte de vastberadenheid van Papanas niet. Na een noodzakelijke operatie aan zijn linker achterheup, heeft Papanas zich als een echte strijder hersteld. Hij liet zich niet uit het veld slaan en kwam sterker terug dan ooit tevoren.
De operatie is goed geslaagd, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hij nog wel een ietsje hinkt als hij gaat rennen. We willen transparant zijn dat dit mogelijk altijd enigszins zichtbaar kan blijven.

Nu verblijft Papanas in Nederland, waar hij liefdevol wordt opgevangen door zijn foster-ouders. Deze kleine vent heeft een bijzonder plekje in hun harten veroverd, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Papanas is niet alleen dapper, maar ook buitengewoon liefdevol en aanhankelijk. Met zijn hoogte van ongeveer 30 centimeter is hij de perfecte metgezel voor diegenen die graag een compacte en charmante viervoeter willen verwelkomen in hun leven. Dit gecastreerde reutje wacht geduldig op zijn eigen speciale thuis, waar hij de onvoorwaardelijke liefde en zorg zal ontvangen die hij zo verdient.

Papanas is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 21 juli 2022 en hij is circa 30 centimeter hoog.(09/23)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 21 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Papanas

Papanas

rVjnouq2Ud4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).