Panter

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0370 (E)
40-0370 (E)
Overige
Ja

Maak kennis met Panter, de schattige pup die al veel heeft meegemaakt in zijn korte leven. Samen met zijn broertjes en zusjes zwierf hij op straat, tot hij gelukkig werd gevonden door een lieve dame. Panter is een echte plaatje om te zien, met zijn knappe uiterlijk en lieve karakter.

Panter is niet alleen een knuffelbeer, maar hij is ook nog eens heel sociaal. Hij geniet van het gezelschap van mensen en andere dieren. Hij is onlangs vanuit een pension in Griekenland overgebracht naar een opvang in Nederland, waar hij nu wacht op zijn grote wens: een lief baasje dat hem een echt thuis kan bieden.

Als nieuw baasje krijg je de kans om Panter alles te leren wat hij nog moet weten. Hij moet bijvoorbeeld nog leren om alleen te zijn en zindelijk te worden. Maar met de juiste begeleiding en liefdevolle zorg zal Panter snel zijn nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen.

Dus ben jij op zoek naar een trouwe viervoeter die je leven kan verrijken? Aarzel dan niet langer en geef Panter de kans om jouw hart te stelen. Samen kunnen jullie de wereld ontdekken en een onvoorwaardelijke band opbouwen. Kom snel kennismaken met Panter en geef hem het warme mandje waar hij zo naar verlangt.

Panter is een reutje met een geschatte geboortedatum van 12 juli 2023. Hij zal naar verwachting een hoogte bereiken van ongeveer 40 centimeter.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Panter

Panter

UhOK4_rAMjA
DqWVhbPwZxc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).