Panda

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0719
10-0719
Onherleidbare mix
Ja

Lieve Panda werd werd als pup al naar het staatsasiel in Portugal gebracht. Het gezin was op hem uitgekeken nadat het hele pupperige eraf was. Iets wat wij nooit zullen begrijpen.
Gelukkig is deze enorme lieverd nu veilig bij onze partner rescue in Portugal.

Daar omschrijven de vrijwilligers Panda als een enorme lieve en aanhankelijke knuffel. Panda is werkelijk een super lieverd waar alle vrijwilligers gek op zijn. Panda is sociaal en vriendelijk en heeft een prettig en open karakter. Overdag rent hij speelt hij graag met de andere honden. Hij kan uitstekend overweg met alle andere honden in de opvang. Maar hij vindt het ook heel gezellig om overdag de vrijwilligers braaf en trouw te volgen. Hij is graag een goede knul en wil dat maar al te graag tonen. Hij is ook slim want hij pakt zaken zoals aan de riem lopen heel snel op. Het enige wat hij nog niet heeft is een eigen baasje en dat is wel waar Panda naar hunkert, iemand zijn beste vriend te zijn. We hopen dat snel iemand valt voor deze lieve knul.

Panda is een reu met een geschatte geboortedatum van 16 november 2023 en hij zal circa 50 centimeter hoog worden.(05/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 16 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Panda

Panda

Fwl5IPDZHCw
QgwUq2f4214
wsjrPl7T2vM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).