Pako

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 90-0018
90-0018
Overige
Ja

Pako kwam bij ons op de radar na een noodoproep, hij werd samen met 61 andere honden op een lijst gezet om ingeslapen te worden na 5 maart. Een lijst waar hij dankzij volledige willekeur op terecht was gekomen. Er was geen logica, geen uitleg, geen reden. Onverteerbaar voor ons en we gingen direct aan de slag om opvang voor Pako te regelen.
Hij verblijft nu sinds kort bij zijn opvanggezin en wat een heerlijke hond is Pako. We wisten dat hij het leven in huis al eerder heeft mogen ervaren omdat hij was commando’s kent, maar hij laat nog zo veel meer zien. Pako is dol op mensen, hij vindt zijn opvangbaasje echt ongelofelijk lief en kroelt graag met haar. Zij omschrijft Pako als een lieve energieke, intelligente en vrolijke vent.
Hij draait heel goed mee in de roedel kan het echt goed vinden met de andere honden en kent zijn plek. Hij is niet dominant en we zien hem dan ook het liefst met een of meerdere honden geplaatst worden. Hij houdt namelijk enorm van spelen.
Pako is intelligent en we denken dat hij het geweldig zal vinden om echt met zijn baasje bezig te zijn met bijvoorbeeld behendigheid, maar hardlopen, fietsen en zwemmen zou hij ook fantastisch vinden!

Pako is een gecastreerd reutje met een geschatte leeftijd van circa 3 jaar en hij is circa 50 centimeter hoog.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 februari 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Polen
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman

Pako

Pako

j3OeUl7bhSI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu