Paco

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0265 (M)
50-0265 (M)
Labrador/Retriever (mix)
Ja

Knappe Paco is een mooie Labrador mix reu met een geschatte geboortedatum van 22 mei 2018. Deze vrolijke en sociale hond kan het goed vinden met zijn soortgenootjes, katten en ons mensen. Hij is erg vriendelijk in omgang en kwispelt en dolt er vrolijk op los als hij aandacht krijgt van de vrijwilligers bij onze partnerorganisatie in Roemenië. Paco is ongeveer 53 cm hoog. Paco wil heel graag een eigen plek met een lieve baas die lekker met hem aan de gang gaat en hem van alles gaat leren maar bovenal ook regelmatig tijd maakt om een robbertje met hem te spelen. Paco is een vriendelijke hond die zich bij onze partnerorganisatie lijkt te ontwikkelen tot een prima metgezel.

Eindhoogte 53 cm
Ras Labrador/Retriever (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 22 mei 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Paco

Paco

BQlQwrJSg48
_kWtRkkQx48
mXgHXJDdHHo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu