Owen

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-1259 (M)
50-1259 (M)
Overige
Ja

Deze leuke lieverd werd helaas samen met zijn broer en zuster gevonden op een afgelegen veld in Roemenië. Daar zouden de pups zeker sterven. Gelukkig vond een vrijwilliger van onze partner organisatie in Roemenië de kleintjes en bracht ze in veiligheid. Inmiddels trok Owen het grote lot en mocht naar de opvang in Nederland. Daar geniet Owen van het leven. Owen is een super vriendelijke en gezellige knul. Hij is sociaal en lief en geniet enorm van de menselijke aandacht. Owen vindt mensen namelijk super leuk en begroet ze allemaal enthousiast en liefdevol. Met zijn soortgenoten kan Owen uitstekend overweg. Lekker rennen en ravotten om vervolgens te knuffelen tegen zijn foster baasje aan. Deze knul is werkelijk een geweldig leuk en lief ventje. We hopen dat Owen snel mag verhuizen naar zijn eigen thuis en mag gaan genieten van een eigen baasje.

Owen is een reutje met een geschatte geboortedatum van 29 oktober 2022 en hij wordt ongeveer 45 centimeter hoog.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 29 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal
Adoptie medewerker

Owen

Owen

szvNe3YiOLA
kyfGnuWHGXg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu