Otto

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0418 (M)
50-0418 (M)
Overige
Ja

Otto, ook weer een lieverd! Wat een leuk, vriendelijk en knuffelig hondje is het. Otto heeft een geschatte geboortedatum van 15 juni 2021 en hij is ongeveer 35 cm hoog.
Otto is ook terechtgekomen bij onze partnerorganisatie in Roemenië, waar hij veilig is. Het lijkt wel of hij het weet. Hij is blij als er een vrijwilliger in zijn kennel komt en hij is gek op een aai over zijn lieve koppie en geniet van de (helaas beperkte) aandacht die hij krijgt. Hij is bescheiden en sociaal naar zijn kennelgenootjes.
Deze leukerd verdient ook een kans op een liefdevolle mand en een baasje die hem gaat begeleiden in het volwassen worden en het verkennen van de wereld.(06/22)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Otto

Otto

lzqxj-CYYAY
rqUm7K0nwQ4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu