Otto

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1125 (M)
50-1125 (M)
Overige
Ja

Soms is het een triest verhaal waardoor hondjes zonder baasje komen. Zo is ook het verhaal van kleine Otto. Zijn baasje verloor haar man en hij verloor zijn huis. Haar honden en katten kwamen zo ook zonder een thuis. Om te voorkomen dat ze in een staatsasiel of op straat zouden belanden vroeg ze om hulp. Na een kleine miscommunicatie verblijft Otto momenteel in het overvolle asiel van onze partner organisatie. Zo uit zijn vertrouwde omgeving gerukt en tussen de vele honden. Otto is verlegen en erg ongelukkig. Kleine Otto is ook een lief en aandoenlijk jong mannetje. Hij is sociaal met zowel alle katten alsmede met de andere honden. Hij woonde in volledige harmonie met ze samen. Otto is een lieverd die heel graag een baasje krijgt waar hij nooit meer afscheid van hoeft te nemen. Een plekje waar hij geliefd is, mag bijkomen van alle veranderingen in zijn leventje en weer gelukkig kan zijn.

Otto is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 10 april 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 30 cm. (12/22)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Otto

Otto

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).