Osita

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0416 (M)
50-0416 (M)
Overige
Ja

Wat een vrolijke meid is die Osita! Enthousiast en nieuwsgierig wil ze dolgraag een spelletje met je doen maar eigenlijk durft ze nog niet en blijft ze vrolijk rondjes rennen. Osita is samen met zusje (Omara) en moeder (Peggy) zwervend langs de koude en gevaarlijke wegen in Roemenië gezien door oplettende mensen en zij hebben onze partnerorganisatie aldaar ingeschakeld. Deze hebben Osita en natuurlijk haar moeder en zusje opgehaald en ze zijn nu veilig! Wat mama Peggy heeft moeten doen om haar puppy’s te moeten beschermen zullen we nooit weten, maar het heeft haar een oog gekost. Gelukkig heeft ze haar nestje goed kunnen beschermen en zijn de pups ongeschonden in het asiel beland. Inmiddels is Osita klaar voor een eigen mandje. We zoeken voor haar een liefdevolle baas waar ze de tijd krijgt om haar baasjes volledig te gaan vertrouwen.
Het is een lieve en sociale teef met een geschatte geboortedatum van 5 februari 2022. Haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 47 cm zijn. (06/22)

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Osita

Osita

kukJVNmLkTU
OOiInZo0FpA
fj8En8bfEYY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu