Osita

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0416 (M)
50-0416 (M)
Overige
Ja

Dit geweldig leuke en lieve meisje heet Osita. Ze is samen met zusje (Omara) en moeder (Peggy) zwervend langs de koude en gevaarlijke wegen in Roemenië gezien door oplettende mensen en zij hebben onze partnerorganisatie aldaar ingeschakeld. Deze hebben Osita en natuurlijk haar moeder en zusje opgehaald en ze zijn nu veilig. Osita is een blij en vrolijke dame die in het asiel met alle andere honden uitstekend overweg kan. Ze is vanwege haar zachtaardige karakter wel soms een beetje het pispaaltje in de roedel. Dan trekt ze zich terug en verschuilt zich in een hoekje. Zodra ze mensen ziet komt ze daar direct uit om aaitjes en knuffels te halen. Osita is namelijk dol op aandacht van mensen. Ze volgt de vrijwilligers ook braaf tijdens hun werkzaamheden in het asiel. Ze wil zo graag bij iemand horen. Dit meisje hunkert echt naar een eigen baasje. We hopen ook dat er voor dit meisje snel een liefdevolle baas komt waar ze samen de wereld mee mag ontdekken.

Osita is een lieve en sociale teef met een geschatte geboortedatum van 5 februari 2022. Haar verwachte hoogte  is circa 50 cm. (06/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Osita

Osita

1sFhA9JS_Zk
TDtqoLUmTWo
kukJVNmLkTU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).