Osita

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0416 (M)
50-0416 (M)
Overige
Ja

Hier is ze dan, de knappe dame genaamd Osita. Osita heeft een bewogen start gehad maar is nu klaar voor haar eigen thuis. Osita heeft een zachtaardig karakter en is van nature lief. Ze verlangt naar een speelmaatje in haar nieuwe thuis en zal nog meer opbloeien in de aanwezigheid van een lieve metgezel.

Ze heeft een sterk verlangen naar liefde en een eigen baasje, iemand die haar onvoorwaardelijk zal steunen en de aandacht zal geven die ze verdient. Een baasje die lekker met haar gaat wandelen, lekker knuffelen op de bank. Het is een ontzettend blij ei, sociaal naar mensen en andere honden.

Het is nu jouw kans om Osita een liefdevol thuis te bieden waar ze zich kan ontwikkelen en kan opbloeien. Ze heeft al zoveel moeten doorstaan en haar verlangen naar een eigen baasje is groter dan ooit tevoren.

Adopteer Osita vandaag nog en geef haar het leven dat ze verdient. Neem contact met ons op voor meer informatie over het adoptieproces en ontdek hoe je deze zachtaardige en liefdevolle metgezel de kans kunt geven om jouw hart en huis te veroveren.

Osita is een gesteriliseerde mix teef met een geschatte geboortedatum van 5 februari 2022 en een eindhoogte van circa 50 centimeter

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Osita

Osita

H8yumuuBhLg
1UxG-Dh-EN8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).