Oscar

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0552
10-0552
Overige
Ja

Lieve, relaxte, sociale en superknappe Oscar! Wat een leukerd weer, en één die dubbel geniet van een fijne kroelbeurt. Deze knapperd zit in de opvang in Portugal maar zou het erg leuk vinden om hier in Nederland een fijn plekje te krijgen met een lieve baas.
Oscar is een mix reu met een geboortedatum van 19 maart 2019. Hij is ongeveer 46 cm hoog en weegt bijna 14 kg.

Het verleden van Oscar is triest, hij is een ex-ketting hond. Zijn ketting was dermate kort dat hij waarschijnlijk zijn spieren niet goed heeft kunnen ontwikkelen. Hij loopt nu een beetje mank. Het gaat al beter maar voor de zekerheid werd Oscar goed onderzocht door de dierenarts in Portugal. De uitslag van de dierenarts is zeer positief! Er is niks aan ernstigs aan de hand alleen een tekort aan spieropbouw maar dat is goed te verhelpen. De opvang in Portugal is daar reeds mee begonnen door te wandelen, rustig aan te spelen komt de spieropbouw goed op gang. En naarmate de spieren sterker worden kan er ook meer geoefend worden. Uiteindelijk zal Oscar weer kwiek rondlopen volgens de dierenarts.(09/22)

Eindhoogte 46 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 19 maart 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Oscar

Oscar

CCDW9fj86OY
Sl7KhTW2j6Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu