Oscar

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1832 (M)
50-1832 (M)
Labrador/Retriever (mix)
Ja

Blonde Oscar een (mix)Labrador die rondzwierf op de vuilnisbelt in de buurt van het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië. Deze knappe vent zit nu veilig in zijn kennel en laat zien dat hij een echte Labrador is. Vriendelijk, beetje lomp, actief en speels. Oscar heeft waarschijnlijk nog nooit het genoegen gehad om in een huis te wonen en een baas te hebben die voor hem zorgt en hem zijn liefde toont. De realiteit zal zijn geweest dat mocht hij een baas hebben gehad hij alleen in de tuin mocht zijn. We hopen voor deze leuke knul dat er een baasje voor hem komt die hem laat kennismaken met de dingen die wij zo “gewoon” vinden om met honden te doen. Lekker wandelen, borstelen, spelen, knuffelen en op vaste tijden een lekkere bak voer, en daarbij ook nog een lekkere warme en zachte mand. Dat is het toppunt van verwennerij voor Oscar!
Oscar is een reu met een geschatte geboortedatum van 27 november 2018 en hij is ongeveer 60 cm hoog. (11/23)

Eindhoogte 60 cm
Ras Labrador/Retriever (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 27 november 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Oscar

Oscar

Sce1P-uzk_g

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).