Oscar

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1489 (M)
50-1489 (M)
Overige
Ja

Het verhaal van Oscar begon zo’n 9 jaar geleden toen hij als onschuldig pupje ter wereld kwam in Roemenië. Hoe wat of waar weten we helaas niet. Totdat hij 6 jaar terug in het staatsasiel belandde. Een plek waar ze op lugubere wijze met honden omgaan, nauwelijks eten of drinken geven en waar ze in veel te kleine benches moeten verblijven. Gelukkig kwam daar een vrijwilliger van een ander asiel die Oscar vrij kocht waarna hij in dat asiel verbleef. Helaas moest dat asiel al gauw erna zijn deuren sluiten. Asielen in de omgeving proberen altijd in te springen, zo ook nu waardoor lieve sociale Oscar na 3 verhuizingen opnieuw in een asiel verblijft. Hij is inmiddels al 9 jaar en heeft nog geen liefde, warmte of een zacht kussen gekend. Probleemloos verblijft hij in een grote gemengde roedel van zowel reuen als teven. We gunnen hem zo een liefdevol huisje om voorgoed vaarwel te zeggen tegen het verleden!

Oscar is een reu met een geschatte geboortedatum van 6 april 2014 en hij is ongeveer 47 centimeter hoog.(04/23)

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 6 april 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Oscar

Oscar

YPahWQHU3go

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).