Oscar

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0417 (M)
50-0417 (M)
Herder (mix)
Ja

Arme “ouwe” Oscar! Dat hij geen fijn leven heeft gehad is wel duidelijk. Hij vertrouwt mensen niet helemaal maar hij is wel vriendelijk. Waarschijnlijk is hij gewoon aan zijn lot overgelaten door zijn vorige baasje en heeft hij nooit geleerd om mensen te vertrouwen. Hij gaat je gewoon uit de weg. Gelukkig leert hij bij onze partnerorganisatie in Roemenië dat mensen ook leuk en lief kunnen zijn. Met zijn kennelgenootjes gaat Oscar prima om. Oscar is inmiddels urgent omdat hij wat zwakker en mager wordt, het asielleven is zwaar voor hem.
Voor Oscar zoeken we dus een baasje die met veel liefde en geduld zijn vertrouwen gaat winnen, zodat ook Oscar nog kan genieten van een fijn leven met een dikke warme mand en een baasje die van hem houdt! Dat verdient deze lieverd op leeftijd!
.
Oscar is een mix Herder reu met een geschatte geboortedatum van 1 juni 2013. Hij is ongeveer 55 cm hoog.(06/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Urgent
Geboorte 1 juni 2013
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Oscar

Oscar

t5rgaNbMitU
uC3qbbXYf78
hAL-yPUNvlk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu