Omar

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0257 (A)
40-0257 (A)
Overige
Ja

Het leven van Omar was mooi. Hij had een baasje, woonde in een huisje en geen enkele zorgen over een tekort aan liefde eten of wat dan ook. Maar toen sloeg het noodlot toe en stierf zijn baasje. Gelukkig hielp lieve Antonia met een kleinschalige opvang hem en nam hem op in haar kleine rescue. Daar loopt Omar dankbaar achter zijn redster aan. Hij volgt haar vraag en geeft antwoord als ze met hem babbelt. Maar veel tijd is er in haar drukke schema niet…zoveel hondjes vragen zorg. Omar wacht iedere dag op zijn momentje samen. Hij hunkert naar de aandacht van mensen. Hij kan met alle honden uitstekend overweg maar toch, kleine Omar wil zo graag iemands hond, iemands vriend zijn. We hopen ook dat hij snel naar Nederland toe mag en weer mag genieten van alles wat bijzonder lief had, een thuis, een mandje, een wandeling en met name de liefde van zijn baasje.

Omar is een kleine gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 22 november 2021, weegt ongeveer 15 kilo en is circa 40 centimeter hoog.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 november 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Omar

Omar

mgFVGT3oR7o?feature=share
1AlAB-tUH3I

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu