Olympia

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1081 (M3)
50-1081 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Eens, langs de kronkelende wegen van Roemenië, werd een hartverwarmend tafereel onthuld. Daar zat ze, het stralende teefje genaamd Olympia, gevonden langs de kant van de weg. Met haar vrolijke ogen en zachte blik wist ze meteen alle harten te veroveren.

Olympia is een lief en sociaal teefje, altijd klaar om de wereld om haar heen met haar vriendelijkheid te omarmen. Ze verwelkomt mens en dier met open armen en heeft een natuurlijk talent om iedereen om haar heen een glimlach te bezorgen. Met haar charmante persoonlijkheid weet ze al snel de harten van velen te veroveren.

Dit prachtige teefje is ongeveer 37 centimeter hoog en heeft al wat levenservaring. Ze is volwassen en heeft een mooie balans tussen speelsheid en sereniteit gevonden. Olympia heeft bewezen dat ze vriendelijk en sociaal is, waardoor ze harmonieus kan samenleven met zowel mensen als dieren.

Ze verdient een warme en liefdevolle thuis, waar ze kan genieten van alle knuffels en avonturen die het leven te bieden heeft. Olympia staat klaar om haar liefde en oprechte vriendschap te delen met degenen die haar een plek in hun hart willen geven.

Lieve Olympia is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 24 december 2020 en ze is circa 37 centimeter hoog.(06/23)

Eindhoogte 37 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 24 december 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Olympia

Olympia

BbISnDMafu0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).