Olavo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0329
10-0329
Overige
Ja

Hoeveel moet een hond soms doorstaan…in het geval van Olavo, bijna ondraaglijk veel. Dit intens lieve mannetje heeft nog alleen maar ellende gekend in zijn leven. Opgesloten in een hok liet zijn baasje hem aan zijn lot over. Broodmager, zijn lijf vol wonden, schurft en parasieten. Toen hij in het staatsasiel werd gebracht was er weinig hoop. Per toeval zagen vrijwilligers hem en dat brak hun hart. Vertederd door het feit dat hij ondanks alles nog zo graag liefde wil geven, nog zo graag wil horen bij een baasje. Er was geen twijfel bij de vrijwilligers, Olavo verdiende een kans. Langzaam heeft de tijd zijn lichaam geheeld en lieve lieve Olavo is zo dankbaar voor de dingen die zo vanzelfsprekend zijn. Dankbaar voor wat eten, een plekje om te mogen slapen en zoooo ontzettend dankbaar voor wat liefde en aandacht. Hij is sociaal en vriendelijk naar andere honden en geniet zo intens van de liefde van de vrijwilligers. Dit lieve ontzettend dankbare mannetje verdiend het beste thuis. Olavo is een jachthond.

Olavo is een gecastreerde reu van circa 50 cm hoog en met een geschatte geboortedatum van 1 augustus 2019.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 augustus 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Olavo

Olavo

3vl83EhCJ4E
LK7pionU7ck

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu