Noppes

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0521 (M)
50-0521 (M)
Overige
Ja

Noppes! Wat een schatje weer. Verloren liep hij met zijn broertjes en zusjes op een verlaten veld in Roemenië! Gelukkig zijn ze op tijd gevonden en zijn nu veilig bij onze partnerorganisatie aldaar. Noppes is, ondanks zijn slechte start in het leven, vriendelijk, vrolijk en sociaal naar mensen en dieren. Helaas is het asielleven voor Noppes erg zwaar, hij wordt vaak aangevallen door andere honden. Daarom hopen we dat er snel iemand komt die een veilig, liefdevol thuis heeft voor Noppes waar hij de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe omgeving.
Noppes is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 28 februari 2022. Zijn verwachte eindhoogte is ongeveer 40 cm.(06/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 28 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Noppes

Noppes

PVHV-HTtykw
_VIXcrHQ6Gw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu